Lär dig tala så andra lyssnar
Lär dig tala så andra lyssnar

Talarcoachning via video

Stativet finns beskrivet längst ner på sidan

  • Granskning och analysering av din video
  • Sammanställning av en skriftlig dokumentation


Pris: 1 295 kronor


Nu kan du enkelt få individuell talarcoachning, var du än befinner dig. Jag ger dig feedback och du får en genomgång av vad du redan gör bra och vad du kan tänka på att förbättra, allt i syfte att du ska känna dig säkrare och tryggare som talare.


Om du är osäker på att ställa dig framför andra och prata ger jag dig även konkreta tips, råd och verktyg så du känner dig mindre nervös.

 

Hur du gör, kort sammanfattning:

  1. Spela in dig själv när du håller ett föredrag
  2. Sänd det till mig via en internettjänst
  3. Skriv gärna i ett mail vad du själv upplever är dina styrkor och svagheter

 

Jag granskar och analyserar ditt framträdande. Du väljer om du vill få en skriftlig sammanställning av min analys eller om vi ska ha en webbkontakt där vi tillsammans går igenom ditt föredrag, eller om du vill ha både en skriftlig och en muntlig genomgång.


Oavsett hur du vill få din feedback kommer jag visa dig vad du gör helt rätt, som du ska fortsätta med, samt ge dig tips och råd på hur du kan förbättra ditt föredrag.


     Längre ner kan du läsa mer om hur du gör 


Kostnad

(exklusive moms)

  • Granskning och analysering av din video
  • Onlinemöte och dialog under 40 minuter tillsammans med dig


Pris: 1 495 kronor


  • Granskning och analysering av din video
  • Onlinemöte och dialog under 40 minuter tillsammans med dig
  • Sammanställning av en skriftlig dokumentation


Pris: 1 995 kronor


Längre förklaring av hur du gör

1.

Spela in dig när du håller ett föredrag som omfattar cirka 10 minuter. Om du brukar hålla föredrag, kan du be någon spela in dig då. Du kan även be någon spela in dig inför det här talarcoachningsföredraget, eller så spelar du själv in dig med hjälp av ett stativ. Om du saknar stativ till din mobiltelefon, kan du enkelt göra en variant av en pappmugg (se tips nedan). Se bara till att du har videon/mobilen så pass högt så jag kan se ditt ansikte och dina ögon (till exempel på ett bord med några böcker ovanpå och inte på golvet)

 

Om ditt föredrag egentligen varar längre tar du med starten och cirka 10 minuter framåt. Starten är så otrolig viktig, den visar om du fångar åhörarna direkt eller om du startar i uppförsbacke. Jag granskar de första 10 minuterna och det är viktigt är att storleken är maximalt 2 GB.

 

2.

Se till att formatet är mp4 eller mov

Det är standardformatet när du filmar via en videokamera eller smartphone. Döp din video till något och titta vad namnet slutar på för bokstäver, tex minvideo.mp4 eller minvideo.mov.

 

3.

Sänd filen till mig via Sprend, https://sprend.com/sarek

Via Sprend skickar du stora filer utan att belasta ditt mailprogram. Du behöver inte registrera dig innan utan kan skicka filen direkt.

Filen finns bara kvar hos Sprend tills den hämtats, men som längst i en vecka. Du får skicka maximalt 2 048 Mb, dvs 2 GB och det räcker gott och väl.

Längst ner på Sprends sida kan du läsa om deras villkor och integritet, om du känner dig osäker på att skicka en fil via dem.

Mailadressen du sänder din video till är: info@talarcoachen.se


4.

Skriv gärna ett mail till mig och berätta hur du upplever ditt föredrag. Berätta gärna vad du upplever är dina styrkor och det som du redan gör bra, samt det som du upplever du behöver förbättra. På så vis har vi en gemensam bild att utgå ifrån och jag kan ännu mer precist möta dina önskemål och visa hur du blir en riktigt bra talare.

Stativ till mobiltelefonen


1. Du behöver en pappmugg och en kniv

2. Skär en skåra i botten på muggen

3. Sätt ner mobilen i skåran. Klart!

Kontakta mig om talarcoachning via video