Lär dig tala så andra lyssnar

Träna ditt sätt att tala inför andra så du får den respons du önskar. Om du vill att de ska skratta, hålla med eller göra någonting konkret efter ditt anförande, då måste du agera så att de har möjlighet att göra som du önskar. 

Vi träffas alltid i ett första förutsättningslöst möte för en diskussion om förväntningar, innehåll och upplägg. Självklart är detta möte kostnadsfritt. Efter mötet kommer vi skriftligt överens om hur vi går vidare .

Individuell talarcoachning

Du kommer träna på att tala inför andra. Jag ger dig feedback och många tips och råd så du utvecklas som talare.

Min rekommendation är att vi träffas vid minst två tillfällen.

Innan den första träffen kommer vi överens om dina mål med den individuella coachningen.

Boken "Om att tala inför folk för dig som hatar det" finns att köpa separat.

Utbildning för en mindre grupp

I en workshop får ni agera föreläsare. Jag tillsammans med övriga deltagare ger er konstruktiv feedback så ni utvecklas som talare. Jag kan även inleda med en föreläsning där jag ger er konkreta tips och råd innan det är er tur att föreläsa.

Innan vi kör igång kommer vi överens om upplägget och era mål med utbildningen.

Boken "Om att tala inför folk för dig som hatar det" finns att köpa separat.

Föreläsning för en större publik

I föreläsningsform ger jag konkreta tips och råd så ni utvecklas som talare.

Jag går igenom retorikens hela talarprocess eller presentationsteknikers delar; ord, röst och kroppsspråk samt nervositetsbemästrande.

Innan föreläsningen kommer vi överens om vad ni önskar för innehåll och vilka era mål är.

Boken "Om att tala inför folk för dig som hatar det" finns att köpa separat.

Bokbeställning

Pris 199,00 SEK + frakt 35,00 SEK

Önskas boksignering?Hatar du att tala inför folk, eller vill du bara bli bättre på det?

Här är boken som gör dig tryggare, bättre och roligare för dem som lyssnar på dig. Boken visar hur du snabbt kan få kontroll över ditt framförande, bli mindre nervös och påverka genom att tala - trots att du inte gillar det. Den här boken får dig att gilla det.

Bokrecension

”Jag har aldrig gillat att tala inför folk, men den här boken hjälpte mig verkligen framåt. Senast för en vecka sedan hade jag en dragning på jobbet och låste snabbt in mig på toan och hämtade stöd från boken. Den fungerar inte bara som text och hjälp. Bara att ha boken där hjälper mig.” Peter Andersson, Sundbyberg

”Det jag verkligen gillar med boken är de enkla övningarna. Den här boken borde vara obligatorisk i skolan för alla eftersom man i livet möter så många situationer där man tjänar på att ställa sig upp och ta till orda. Det är synd att många inte gör det för att de är rädda för att tala inför folk.” Eva-Lena Robertsson, Kumla

”Jag tycker om tipsen, att de är snabba och konkreta utan krångel. Det är lätt att ta till sig innehållet och man blir verkligen peppad att göra det som man tycker är så jobbigt. Det är lite jobbigt men det blir mycket bättre, jag lovar” :-) Emelie Sandberg, Jönköping

Samtliga recensioner är tagna från http://www.redaktionen.se/produkt.php?visa=hatardet 

Känn dig som en vinnare efter talet

Precis som musiker och idrottare behöver en duktig talare träning och någon som coachar dem för att prestera på topp.  Behöver du informera dina anställda, hålla det där bröllopstalet du tänkt på länge eller hålla en presentation inför befintliga och presumtiva kunder? Situationerna är många där vi behöver nå ut och nå fram med vårt budskap.

De är tyvärr få av oss som har en medfödd naturlig begåvning och talang för att tala - eller musicera och idrotta. De allra flesta behöver lära, öva och få feedback.

Du väljer innehållet, till exempel:

  • Retorikens talarprocess och ingående delar
  • Hur du bemästra nervositet
  • Talets disposition och förberedelse
  • Undvikande av oförutsatta händelser
  • Hur du använder olika hjälpmedel
  • Vad stör/stärker kommunikationsprocessen
  • Hur du ökar mottagningsmöjligheten
  • Ord, Röst, Gester och Kroppsspråk

© Copyright Talarcoachen